Co to je a k čemu to slouží
Centrum zabezpečení zobrazuje zařízení a relace vašeho účtu. Zde můžete okamžitě zamknout ztracený nebo prodaný chytrý telefon. Funkce zamknutí pro všechny účty existuje pouze pro chytré telefony a tablety. Pouze účet, který je vlastníkem zařízení, ji může aktivovat.
Jak to funguje
- V pravém postranním panelu otevřete Tým a bezpečnost → Bezpečnostní centrum.
- Najděte zařízení v sekci Registrovaná zařízení. Pomůže vám filtr Mobilní.
- Otevřete nabídku se třemi tečkami u daného zařízení.
- Vyberte možnost Zablokování pro všechny účty a potvrďte. Všechny relace na zařízení budou ukončeny.
Dobré vědět
- Zneplatnit pouze odpojí zařízení od vašeho účtu. Poté jej je nutné znovu spárovat.
- Odstranit trvale smaže záznam o zařízení.
- Zamčené zařízení můžete znovu spárovat pouze pomocí Přidat mobilní zařízení, nikoli pomocí „Připojit mobilní zařízení“.
- Root účet vidí zařízení všech uživatelů.
- Při přihlášení může PaperOffice požádat o potvrzovací kód, například na novém zařízení nebo z neobvyklé sítě. Kód je zaslán e-mailem nebo, pokud je pro uživatele nastaveno telefonní číslo pro dvoufázové přihlášení, SMS zprávou. Dvoufázové přihlášení zapnete pro každého uživatele v sekci Správa uživatelů; to vyžaduje aktivní automatické dobíjení, protože odesílání kódů je placeno. Aplikace pro autentizaci zatím není k dispozici.
- Pro API klíče existuje whitelist IP adres. Omezení IP adres pro uživatele nebo skupiny v současné době nemá žádný efekt.
- Na stejné stránce nastavíte přístupový klíč Windows Hello.